Genderclown is de zakelijke naam van non van Driel, en Genderclowns van diens website. Welkom op die website! non is een Humanistisch geestelijk verzorger met een bijzondere interesse in alles wat anders is dan de norm, en waar niet genoeg ruimte voor is in de maatschappij.

Individuele counseling / begeleiding

Non heeft inmiddels zo’n 15 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van groepen. (CV) Diens specialiteit is gender/seksualiteit, maar diens ervaring loopt uiteen van het trainen van ambtenaren tot aan GGZ-personeel. Door non’s uiteenlopende werkervaringen kan die zich inleven in veel verschillende werksituaties en achtergronden.

Support groepen

Non is een hulpverlener in hart en nieren. Sinds 2009 begeleid die groepen in zoektochten naar zingeving en ethische vraagstukken. Sinds 2013 leidt non wekelijks support groepen / praatgroepen over uiteenlopende thema’s. Non is ook te benaderen voor persoonlijke begeleiding en coaching op het gebied van zingeving, gender, seksualiteit en mentale kwetsbaarheden.

Workshops / trainingen

De genderclowns zijn te boeken om je (queer) feestje te hosten. Ze zijn niet zo comfortabel op een podium, liever bewegen ze zich tussen het publiek en maken ze contact met bezoekers. Non is ook te boeken voor moderatie van panels of andere evenementen. Die is een professioneel opgeleid interviewer en presentator.

Contact